Грановський спростував фейк про те, що його виборчий штаб очолив Філімоненко

Фото: Александр Грановский / Facеbook

Народний депутат Олександр Грановський, який балотується як мажоритарний кандидат до Верховної Ради по 169-му одномандатному виборчому округу в Харкові, назвав фейком поширювану в Інтернеті інформацію про призначення главою його виборчого штабу Всеволода Філімоненко.

Про це Грановський написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами нардепа, цей фейк створений “групою креативних технологів”, і спрямований на поширення неіснуючих новин про нього особисто та його виборчу кампанію в Харкові.

“Сьогоднішній ранок розпочався з чергової, в певному сенсі, дешевої і червивої новини про те, що мій виборчий штаб у и. Харків очолив психічно неврівноважений і абсолютно некорисний для суспільства організм, ім’я якого в паспорті значиться, як Всеволод Філімоненко. Це ж тіло одночасно зареєструвало себе кандидатом в народні депутати України по 211 виборчому округу в Києві. Поза всяким сумнівом, ані перше, ані друге завдання не стоять перед цим шматком сплаченого калу. Єдина мета, яку переслідує ця субстанція – створити так звану істерику навколо якогось, скоріше за все, рейтингового кандидата в Києві й тут в Харкові навколо мене”, – написав він.

“Остання новина, яку глядачі ТВ і оглядачі в інтернеті були змушені споглядати – штучно створений конфлікт з Віталієм Шабуніним, підчас якого Всевка добряче відхопив по зубах (в прямому сенсі) від Віталія. Тоді я публічно підтримав Віталія. Так вважаю і сьогодні. У той час хтось “зарядив” чоловічка і воно за гроші почало переслідувати дівчину (колегу Віталія) і всіляко над нею знущатися. У відповідь на хльосткий удар в щелепу, воно дістало газовий балончик і пшикнуло Віталію в обличчя. Пізніше в тіла медики виявили якісь фейкові травми на тому місці, де у нормальних людей розташовується голова. Крім цього всім відомого епізоду, звичайно, воно прославилося ще масою пригод, за які цю вавилонську незайману можна було б цілком відправити в ізоляцію на кілька років”, – зазначив Грановський.

Він назвав цинізмом використання проплачених пенсіонерів для зйомки фейкового відеоролика з використанням символіки Фонду Олександра Грановського. Потім цей відеоролик був розміщений в Facebook і поширюється в соцмережі на правах реклами.

“Це чудо в пір’ї, природно, не має відношення ані до мене, ані до фонду, ані до моєї кампанії”, – заявив Грановський.